“Osmose aqua heating system”

Mede dankzij dit water systeem werken wij uiterst ecologisch, veilig en super-clean!

Osmose-water is uiterst zuiver- en mineraalvrij water.

Dit laat ons toe om glas, zonnepanelen en oppervlaktes van andere materialen volledig streeploos en zonder gebruik van zepen of chemicaliën te reinigen.

Hoe wordt osmose water aangemaakt?

Leidingwater bevat onzuiverheden zoals zouten, kalk, zink, enz. Wanneer je dat water gaat filteren en finaal onder hoge druk door een membraan met ultra fijne gaatjes stuwt worden deze onzuiverheden er praktisch allemaal uitgehaald.

Het resultaat is een vloeistof die bijna uitsluitend bestaat uit waterstof en zuurstof. Deze vloeistof vangen wij op in een tank die dan uiteindelijk onze wasinstallatie gaat voeden.

Voordelen van osmose-water

Het zijn de vrije waterstof ionen in het osmosewater die in staat zijn om atmosferische vervuiling op glas zeer goed op te lossen.

Doordat het membraan van het osmosetoestel onzuiverheden tegenhoudt maar wel gassen doorlaat, bevat het osmosewater meer zuurstof dan gewoon water.

De zuurstof verlaagt de zuurtegraad van het water, wat dan weer resulteert in een nog beter oplossend vermogen.

Omdat het ook ontdaan is van alle zouten, droogt na zorgvuldige spoeling, de vloeistof volledig streeploos op met als resultaat een onberispelijk proper glasoppervlak.

Gert Heylen - Hela Cleaning bv

info@helacleaning.be

0476 75 15 12

volg ons op facebook

Privacy Statement

0476 75 15 12

info@helacleaning.be

Privacy Statement

volg ons op facebook

Development by DecuTec

2024 © Hela Cleaning